Vintagefabriken, pre-opening del I

I onsdags var det ju äntligen dags för smygöppning av den underbara butiken Vintagefabriken. Jag hade fått en inbjudan att närvara och självklart kunde jag inte tacka nej till det. 
 
Möttes av detta när jag kom in. Världens finaste soffa och en massa sugrör. 
 
I ett hörn stod an byro och en bord med fina fåtöljer till och så en massa fina saker på hyllorna såklart. Man visste inte var man skulle börja för det var så himla fint överallt. 
 
Och den här drömmen. Så himla fint tyg. Emma berättade att hennes katt Sockan gillade den lite för mycket så den fick bo här. 
 
Det fanns lite allt möjligt på hyllorna. Allt från saftglas till katter. 
 
Och så klart så fanns det en massa fina klänningar.
 
I hörnet där kassan var fanns det en massa illustrationer av Tovelisa och en vimpel kallad Furry Friends av Jennie Ekström som man till exempel kan kika lite närmre på här. Köpa dem ska ni göra hos Vintagefabriken. Och så klart en stringhylla med en massa fina grejer på.  
 
Det bjöds på lemonad eller rosé i fina glasburkar med sugrör. Och så kakor så klart. 
 
På hyllan i hörnet fanns Furry Friends, en massa Eiffeltorn, porlsin från Super Living, kakburkar och annat smått och gott. 
 
Jag och finaste Carrå
 
Och så lite mingel var det ju med så klart. Elsa och hennes Pontus, som firade sin bröllopsdag denna dag, Emma och hennes John och min fina frisör Sarah som just vid detta tillfället måste ha tuggat på en seg kola eller nåt. Söt är hon i alla fall. 
 
Bordet i mitten var fullt av godsaker och nejlikor. Självklart fanns minsa godisfavoriter där, Marianne och Bridge. Farligt när man bara kan gå och ta. 
 
 
Det var del ett av denna underbara kväll. Mer bilder kommer frö man kunde ju inte sluta ta bilder från detta ställe som lätt kommer bli hångstället i sommar. 
 
Tjing!
 
 
Translation: On wednesday this week I was at a pre-opening of the store Vintagefabriken. I got an invitaion and who could say no to that? In the store was a lot of lovely things to see and lovely people to meet and of course there was candy and vine in jars. This is going to be the place where I will hang this summer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0