En snällare jul.

 
Hej hallå! 
Igår var en sån där dag då jag inte var hemma på hela dagen och hade hur mycket som helst inplanerat. Så idag tar vi igen det med att sova länge och äta frukost sent och kolla på Downton Abbey. Hur skönt som helst. Ska nog ta tag i att baka lite så småningom. 
 
Tänkte i vilket fall som helst ge ett litet onsdagstips. Vad sägs som en snällare jul? 
 
 
Den 15 december är det dags för julmarknad i Midsommarkransen. Det är Vintagefabriken som styr i det tillsammans med Stadsmissionen
 
 
Emma Sundh skriver såhär om marknaden:
 
"Mitt i julens konsumtionshets vill vi på Vintagefabriken ge ett miljösmart, vintagevackert, ekologisk och hållbart alternativ till julhandeln. En snällare julmarknad, där du kan hitta vackra ting som inte rest fyra varv runt jorden. Gamla leksaker från 1940-talet, vackra vintageskolplanscher, snygga prints från skickliga illustratörer, handsydda herrflugor gjorda av gamla textilier, vegetarisk mat till julbordet och smarrigt, ekologiskt julgodis.
 

Och så klart – den bästa julklappen av dem alla – insamling av kläder, filtar och täcken till personer i hemlöshet, via Stockholms Stadsmission.

 

Tanken är att samla alla grymma, härliga, kreativa och miljösmarta människor på ett och samma ställe. Och så chansen att vara snäll mot de som behöver det som mest.
Lite så tänker vi. Du kommer väl och hjälper oss göra världen lite finare, bättre och mer miljösmart?"

 

Visst är det en bra grej? Hoppas vi ses där! 

 

 

Translation: Do you want a kinder Christmas? Maybe this fair is something for you. 15th of december it's a fair in Midsommarkransen with the theme of a kinder Christmas with a lot of thinkin' of fairtrade, organic, vintage and to be kind to people. Isn't it a good thing?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0