Vintagebloppis!

 
 
 
 
 
Listade ni ut rebusen igår? Följde ni skattjakten? Kan idag avslöja hemligheten att det var ordet Vintagebloppis som bildades! Jag och några till härliga bloggers ska ha en alldeles egen bloppis. Vi är ju lite vintage och så är vi bloggare som har en loppis. Alltså blir det en Vintagebloppis. Det är helt enkelt så att vi har alldeles för mycket kläder, prylar och pinaler i våra garderober och skåp som vi vill bli av med och som någon annan kanske uppskattar mer. Bra va?
 
Tycker att ni ska gå in på hemsidan Vintagebloppis.se för att läsa mer och även följa oss på instagram där vi heter @vintagebloppisen. Dessutom samarbetar vi med Tradera så några av godsakerna kommer vi att sälja där, och vinsten från auktionerna kommer gå oavkortat till välgörenhetsorganisationen Kvinna till kvinna. Tradera kommer även att finnas på plats under dagen. Plus att det kommer hända en massa grejer under dagen så som tävlingar, musik och goodiebags med mera. Varmt välkomna den 4 maj! Ni kommer väl?
 
 
 
 
 
 
Måste bara berätta. Alla illustrationer till hemsidan som till exempel den här underbara kartan har bästa Un vélo-Emelie gjort. Är hon inte fantastiskt duktig, så säg? 
 
 
Tjing och puss och allt det där!
 
 
Translation: Something is about to happen. It's a vintage fair with a bunch of bloggers. To read more about it, click on the Google translate bar in the menu.
 

Kommentarer
Postat av: Tommy

häftigt att skänka pengar så :)

2014-04-03 @ 22:31:14
URL: http://tomatens.blogg.se/
Postat av: Tommy

häftigt att skänka pengar så :)

Svar: Ja visst är det en bra grej? :)
Elsa Maria

2014-04-03 @ 22:31:16
URL: http://tomatens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0