lite nytt..

Det har visst blivit väldigt mycket i veckan som varit och i veckan som kommer blir det mer. Det snurrar lite i huvudet av tankar och annat som ska hinnas med och fixas och så vidare. Men jag har i alla fall hunnit med lite inhandling denna veckan. Vill visa bästaste väskan och finaste paraplyet!!


Har inte hunnit ta några egna bilder. Men såhär ser det ut. Fantastisk fint!
Och här är den fina väskan..
Så, nu ska jag umgås med fina vänner.. Hej hopp!

for a rainy day when clouds gets in your way

Har visst varit lite disträ den senaste veckan. Och väldigt trött. Därav detta lilla uppehåll i bloggen. Det har liksom varit lite mycket i huvudet. Idag regnar det och man blir lite less på det. Har ju min fantastiska spellista för sådana dagar: for a rainy day when clouds gets in your way.. Har äventyrat idag med att jobba i en butik jag aldrig jobbar i annars. Den låg långt bort och till råga på allt åker jag fel med pendeltåget. Så nu, väl hemma, låtsas jag som att det inte regnar. Har dragit för persiennerna och tänker krypa ner under en filt med en kopp te och njuta av en film. För er har jag lite bilder från senaste veckan: Jag vek en trana och en lilja i papper.Jag åkte på en helg i gemenskap och vek lite till och träffade en väldigt cute bebis som heter Doris.Jag ritade en bild av mig själv i somras och sen tog jag en bild på en gammal flaska jag hittat på en second hand.Jag köpte en sött armband på jobbet och gick en promenad längs Kyrksjön.Finpromenad med bästa sällskapet!Svanen och jag är snart riktigt goda vänner. Hänger en del på Mariatorget också.Mamma kom på besök. Sen tog jag fram min vårjacka.Får avsluta med en glimt från Fridas mäsktiga konsert igår kväll. 
Nu tänker jag återgå till min film och min kopp te..
Start spreading the news.

I'm leaving in may. I wanna be a part of it, New York, New York.


Och det är sanning mina vänner. Har varit lite inaktiv i veckan men det har sina anledningar. Har dels varit i Uppsala och hälsat på lite vänner och sen så har jag planerat litegrann. Har haft så mycket flyt det senaste så jag tror nästan inte att det är sant, men jo, det är det!

Ett: Jag och min vän Emelie ska flytta till Näckrosen i juni, till en fin liten tvåa och Två: Jag ska till New York i maj!! Är så taggad och pepp och finner inga ord. Ska hälsa på en barndomsvän som också heter Emelie där. Och så hennes Samuel såklart! Plus att jag ska få se staden, bara få vara, njuta litegrann. Som jag ser fram emot detta. Så, då vet ni!
Vykort från Emelie.hey girl!

Lite mer glädje idag. Försöker njuta. Hittade en av mina favoritkjolar i garderoben. Med den på ger jag ett leende och ursäktar för röran vid mitt lilla tikbord..Kjolen är från Monki, halsbandet med fågeln från Lindex och bältet var min mammas.
Nu ska jag bara kasta i mig lite mat, sen far jag till Uppsala för att hälsa på lite vänner. lite lycka.

Har haft lite i huvudet. Men jag är glad. Det är jag verkligen. Saker börjar falla på plats. Äntligen! (ta i trä). Så då kanske lite bilder från de senaste dagarna skulle göra sig fint. Instagram såklart.
Lite nervös i fredags för jag blev utbjuden. 
En bild från farmor och farfars bröllop och sen kom snön tillbaka..Det var lite vinmys med vänner i lördags och sen en bild från jobbet med ett halsband från julkollektionen som Elin vill ha. Och jag med.Inspiration på jobbet.Hittade en blomma som var nästan lika lång som mig.


Nu planerar jag vidare.
nejdu, elsa lisa larson, nu får allt vi sätta fart!

Så sa alltid min mamma till mig när jag var barn. Det liksom bara blev så. Och ja, jag måste sätta fart. Mycket som ska fixas och donas med. Har precis skickat in anmälan till kurser i höst. Vi får helt enkelt se vad det blir. Jag kanske jobbar istället, vem vet. Idag ska jag i alla fall jobba. I två butiker till och med. Så därför måste jag sätta fart med att fixa och dona lite mer. På återseende.instagram, new girl and dreams

Har en ny inneboende. Och en ny lägenhet från och med juni. Tror att det är något bra på gång. Jag drömmer lite i alla fall. Lagom loj nu i veckan, får inte så mycket gjort, men lite ;).. Och så lite instagram-bilder på det:
Lagade ett halsband igår. Resultatet är här. Gick en promenad runt Kyrksjön också. Mys!Fick inspiration i den vackra naturen.Såg blåsippor och kände att det var vår. Såg en svan och blev lite lycklig.Imorgon gäller jobb och sen lite äventyr. Kanske återkommer om det annars får ni fråga mig. Annars jobb hela helgen men kanske lite mys också. På återseende.recept på vårpepp.

Det är vår, trots att vädret utanför skriker höst och rusk. Jag har så svårt att komma upp på mornarna så jag hoppas att vädret vänder snart. Våren gör mig annars alltid lite glad. Inte överdrivet men lite sådär lagom så man blir lite mer pepp på livet och saker man vill göra. Musik är som jag kanske nämnt tidigare en stor sak för mig. Det är ett recept som aldrig slutar fungera. Har gjort en liten spellista på spotify med lite vårpepp. Enjoy!

vårpeppt


Och så lite inspirerande bilder på det. Klart!


(har lånat bilderna från www.weheartit.com)


Aldrig nöjd.

Jag tror att man ofta bara nöjer sig. Man blir nöjd och lat där man befinner sig. Även om det är jobbiga situationer. Man känner väl att man inte har något val kanske. För mycket saker som trycker på. Så man blir nöjd. Man är kanske rädd för det som kan hända om man lämnar sin trygga zon. Att man ska göra fel, att ingen kommer tycka om en, att alla lämnar en, att man ska känna sig totallt ensam och övergiven. Jag tror att alla behöver lämna sin bekvämlighetszon. Jag har varit i den sitsen där jag inte vet om jag vågar, hej, jag är där fortfarande. Men jag tror att man mår bättre av att chansa lite. Våga lite mer. 

Jag är inte nöjd. Jag kommer nog aldrig bli nöjd. Jag vill kasta mig ut, pröva mig fram, chansa lite, våga drömma. Jag vill att mina drömmar ska bli sanna. Om jag inte kastar mig ut och lämnar min trygghetszon kommer jag aldrig att nå dem. Och det är något jag vill. Jag vill drömma och nå mina drömmar. Och på den vägen kommer jag strunta i vad andra tycker om det jag gör eller hur jag är, för jag har ett mål, en dröm att följa. Därför, är jag aldrig nöjd.With my lipstick on, I'm a Diva.

Köpte ett nytt läppstift häromdagen. Det är fran Mac och det heter Diva. Vinrött såklart.
Ni får ursäkta alla bilder på mig. Har ingen annan modell hemma ;).. Puss!Photobucket
Titta vad jag kan!vinkar


Äntligen, fri från gips!

påskpyntar.

Fixar och donar lite. Har bytt gardiner. Mer ljus. Lite påskpynt också hittade jag i mitt förråd. Trots snön som faller utanför fönstret känns det ändå lite vår. Sådär, nu åker jag och jobabr tror jag. Får se om någon ens vill handla när det är långfredag.

Min vän Anna.

Min vän Anna är i Nicaragua för att skriva sin C-uppsats. Hon bloggar lite då och då om vad som händer och tar bilder på det hon ser. Kolla in!


http://svalanflyger.blogg.se/
fynd.

I tisdags var jag på stadsmissionen och fyndade lite. Hittade världens finaste bord och stol. Dock har jag ingen plats för det i lägenheten. Oops. Men kunde bara inte låta bli.

psalm noll noll

Har visst varit lite off de senaste dagarna. Helt slut efter en stressig vecka förra veckan och i helgen. Men nu kör vi igen. Var på konsert i lördags. Jonathan Johansson. Har gått och nynnat på hans låtar de senaste dagarna. Och i söndags sjöng jag denna sång tillsammans med tre vänner på en gudstjänst:


Jonathan Johansson – Psalm noll noll

Texten:

Våra hjärtans förlorade slag
Alla drömmar
Som aldrig blev av
Och dom lögner vi levde
Och stannade I
Dom vi blev och dom
Vi ville bli
Alla tårar som ingen torka bort
Och det underbara
Så kort
Dom som svek oss och dom
Som vi svek tillbaks
Våra hjärtans förlorade slag

Du som bar mig igenom
Bär mig igen
Bär mig nu
Och bär mig ända hem


Något att tänka på. Snart ska jag åka till stadsmissionen för att hämta lite möbler. Bilder kommer snart. Dock har jag ingen aning om var jag ska ställa dem..

då.

då var då. nu är nu. 
favoritplatsen.mamma och jag.min bror och jag hemma hos mormor och morfar.Har varit så trött de senaste dagarna. Är helt slut. Har visst sovit lite dåligt och det har varit lite kaos på jobbet. Roligt men kaos. Har inte riktigt hunnit med det jag vill. Men snart. Tänker att ni får lite bilder från förr att kika på så länge.. 

Nu, mot en liten liten spelning. Inget stort, bara mys..
RSS 2.0