Lucka 24: En bild från en tidigare julafton

Allra sista luckan för i år i den eminenta Emily Dahl-kalendern är en bild från en tidigare julafton. Men ni som känner mig vet att jag kanske inte kan låta bli att lägga upp flera. Bildkavalkad! 
 
Syskonbilden 2005. Jag är liten och katten Brum levde fortfarande. 
 

Syskonbilden 2006. 
 
Julen 2007. Mormor och Pappa spexar till det!
 
Julen 2008. Samuel äter upp all efterrätt själv och kusin SImon blir sur. 
 
Syskonbild 2009. 
 
Från 2010. Gillar den här bilden skarpt. Vi är så glada. 
 
Och så från förra året. Lite skilland är det ju. Hihi. Nu ska jag gå ner och hälsa på mormor som kom innanför dörren precis. 
 
God Jul till er alla!! Puss och kram!

Lucka 23: En bild som bäst beskriver ditt humör idag

Jaha! Detta var gårdagens lucka så det är väl gårdagens humör som ska med också. Jag kände mig nog ungefär såhär:
 
Jag var så trött så trött så trött. Och ville inte gå upp alls. Men jag gjorde det. For till stan med alla andra och handlade det sista inför idag. Och sen satte jag mig vid TV:n och deckade en stund. Men sen blev det lite fart på mig. Fixade granen, slog in klapparna och gjorde lite jultryffel. Sen hade jag och mamma vår årliga tradition; glögg och pepparkaka mitt i natten när allt typ är klart. Sen somnade jag och sov som en stock. 
 
 

Lucka 22: En bild på dig när du är glad

Lucka nummer tjugotvå. Inte långt kvar nu. Vad fort tiden har gått. Idag är det alltså en bild där jag är glad. 
 
Sitter uppe i natten och skriver. Har bakat julgodis ikväll med familjen och lite vänner. Bilder på det kommer kanske snart. I alla fall så tycker jag om den här bilden. Jag är genuint glad på något sätt. Inte nåt att le på beställning utan äkta vara. 
 
Sitter för övrigt och kollar på en massa gamla julkonserter från gymnasiet. Vilka minnen! Inte alltid så bra men lite nostalgisk blir man. 
 
Nej, nu borde jag ta och sova. Godnatt!
 

Lucka 21: En bild på dig när du är ledsen

Jag kan säga som så att det inte finns så många bilder när jag är ledsen. Jag brukar liksom inte ta så många bilder då. Så en fejkledsen bild får det bli: 
 
Inte den snyggaste bilden kan jag ju säga. I New York i alla fall. Vid Ground Zero. Jag var lite ledsen över att jag snart skulle hem och det lyckades Hanna fånga på bild. Som sagt. Inte min bästa sida med läppstiftet halvt avskaft men men. Vad gör man inte för bloggen!

Lucka 20: En bild på din önskelista i år

Den tjugonde luckan i den fina Emily Dahl-kalendern är en bild på min önskelista i år.
 
Ingen förklaring behövs.
 
Puss

Lucka 19: En bild på dig från idag

Lite sen är jag allt men ändå. En bild från idag är denna: 
 
Lite suddigt kanske men så fick det bli. En konsertdag som denna. Det har varit så fantastiskt skoj att få sjunga lite igen. Äntligen liksom. Nu kan det bara bli mer. Hade i alla fall en röd 70-tals kreation på mig idag. Mammas gamla. Och så hennes svarta knytbälte i midjan. Och så örhängena från jobbet. Nu kanske jag kan få andas ut lite och njuta av julen. Vad fort december har gått, tycker ni inte det? 
 
 

Put the lights in the tree

Jag fixade min julgran häromdagen. Här är en liten teaser.
 
 
Har ni inget att göra ikväll? Kom då på konsert kl 19.00 i Abrahamsberg. Lite alternativa julsånger. Vi ses!   

Lucka 18: En bild på din familj

Jag hade precis skrivit klart ett inlägg och sen försvann allt. Så störande att man måste börja om. Jag som var så nöjd. 
 
I alla fall. I den en artonde luckan i Emily Dahl-kalendern ska jag visa en bild på min familj. Här är den:
 
Det är den senaste bilden på oss alla tillsammans. Julen 2010. Mormor Svea, då 86, tog bilden. Hon är inte så van vid systemkameror så det är därför bilden är lite sned. Från vänster: 
 
Pappa Gunnar, 61, är ekonom/rådgivare på LRF-konsult. Fråga mig inte vad han jobbar med egentligen, för det vet jag inte. Han är en skämtare och skojar om allt. Gillar fotboll och har det mest högljudda skrattet av alla i släkten. Man hittar honom oftast sovandes på soffan framför ett TV-program. 
 
Mamma Gun-Marie, 58, jobbar som läkarsekreterare men började har också jobbat på posten och är också kantor/kyrkomusiker. Hon håller i diverse körer, uckelele-kurser, stick-kaféer och volontärar i en second-handbutik när hon är ledig från sitt vanliga jobb. Hon har lite svårt att säga nej och gör oftast mer än hon ska eller orkar men sen är hon ju också den snällaste av oss i familjen. 
 
Samuel, 26, äldre bror och mellanbarnet av oss syskon. Han jobbar som nattreceptionist på Scandic men det kan bli något annat till våren. Han bor i samma trappuppgång som alla sina vänner och spelar mycket fotboll. Han är medlaren av oss syskon och försöker ofta liva upp stämningen med ett youtube-klipp eller en konstig låt. 
 
Jag, Elsa Lisa Larson, liten, yngst, mini, bebis och så lite humör och en gnutta stil. 
 
Josef, 31, äldst av oss i syskonskaran. Jobbar som elektriker och är specialist på larm(?) tror jag. Han är väl den som tar mest ansvar och älskar att jobba, helst mycket och mest hela tiden. Han bor med sin tjej i ett litet hus på landet med hund och allt. Pratar nästan jämt i telefon, oftast när han kör bil. När han ringer vet man att turen har kommit till mig igen i telefonboken. 
 
 
Ja det var då familjen Larson, eller? Nej just det, Axelsson var det ju vi hette. Det var alltså familjen Axelsson, från någonstans på östgötaslätten. Vi är väldigt olika men tillför något till familjen på vårt vis. Och om ni undrar varför jag kallas Elsa Lisa Larson så är det något min mamma kallade mig hela uppväxten. ELSA LISA LARSON, nu får vi allt sätta fart!, skrek mamma från undervåningen. Och jag sprang tassandes nerför trappen till köket, eller vardagsrummet eller var hon nu var.
 
Hej hopp!
 

Lucka 17: En bild på dig som tonåring

Låt oss se, innan tandställningen, innan jag växte, permanentat hår men platt lugg. Mm, sexton, den ljuva åldern.
 
 
Den sjuttonde i ordningen i Emily Dahl-kalendern. Jag går i ettan. Det är november. Jag älskar min nya frisyr. Man ser min sneda tand. Jag måste ha en ny profilbild. Det blir den här. Jag är nog ganska osäker. Men jag har börjat i en ny klass. Jag får sjunga en massa och har fått nya vänner. Vi lyssnar på the Beatles och Cat Stevens, vi klär oss lite hippie-stil. Jag blir kallad sjuk och blek för att jag inte har något smink på mig av min samhällslärare. Jag försöker passa in, precis som alla andra. Men blir behandlad som om jag är yngre, jag blir arg om någon retas för mycket. Då ryter jag. Det finns så många i klassen som måste synas och höras. Jag får nog inte riktigt plats. Inte som jag vill. För det finns så många andra som är så mycket duktigare, enligt lärarna i alla fall. Det var nog en förvirrande tid. Jag visste inte så mycket, vågade inte så mycket, tyckte inte så mycket. Jag ville bara vara en del av något mer. Inte vara själv. Kanske fick jag mig några käftsmällar då som gjorde att jag tog mig igenom den tiden och lärde mig något. Kanske fick jag också se att det fanns något annat än den skola och de kompisar jag var van vid sen tidigare. Jag fick vänner som brydde sig, jag fick en trygghet som inte funnits där innan. Men också fick jag kämpa, för det var mycket jag inte förstod eller hade sett. Jag var naiv och hade enorma humörsvängningar. Jag var Liten, Elsalill, pysselsa och mini. Det var jag, sexton år. 
 
 

Lucka 16: En bild på dig som barn

 
 
 
Sextonde luckan ska alltså vara en bild på mig som barn. Kunde ju inte välja såklart så ni får mina tre favoriter från fotoalbumet. Överst är jag och min bror hos mormor och morfar. I mitten gungar jag i trädgården och den sista så är jag och mamma på promenad. Nu är jag ifatt igen. Skönt. 
 
Har haft en intensiv vecka och det blev väl inte bättre av att man går på fest och kommer hem sent och ska upp och jobba dagen efter. Jag är lite trött med andra ord. Men tänkte försöka dekorera mitt pepparkakshus och sätta upp julgranen. Det är dags. 
 

Lucka 15: En bild på ett utav dina favoritcitat

Den femtonde luckan i söta Emily Dahl-kalendern. Mitt favoritcitat. Har inte så många favoritcitat eller jag lägger inga på minnet. Men från en sång som jag under sommaren mellan tvåan och trean på gymnasiet lyssnade sönder så kommer det här: 
 
 
Låten heter Nature Boy och jag lyssnade på Lisa Ekdahls version av den från albumet Back to earth. Och det är väl egentligen det som är det viktigaste i livet. Som den lille romantiker jag är så vill jag tycka så i alla fall. 
 
 
 
 

Vi presenterar: Songs for Christmas by Sufjan Stevens, en liten opretentiös konsert

Ni har väl inte missat? Jag ska ha en liten opretentiös julkonsert nästa onsdag. Alltså den 19:e kl. 19.00 i Abrahamsbergskyrkan. Vi tolkar låtar av Sufjan Stevens och tänker att alla som vill får komma och sjunga med oss! Så kom för allt i världen! 
 
 

Lucka 14: En bild på dig som du inte visste om att den togs

Den fjortonde luckan i kalendern ska innehålla en bild som jag inte visste om att den togs. Har ju inte så många bilder från min kamera som jag inte visste togs men hittade en. 
 
 
Anna tog den här bilden tidigare i år. I februari närmare bestämt. Vi hade en mysdag med Elin och Emil och hamnade i en blomsteraffär för att Emil skulle köpa frön. Och Anna fick ett ryck och tog bilder på oss hela dagen. Jag trodde att hon fotade alla fina blommor i affären men tydligen så fotade hon mig. 
 
 

Lucka 13: En bild på någon av dina favoritsaker

De 13:e luckan i adventskalendern är en bild på någon av dina favoritsaker. Just nu måste jag nog säga att det är den här: 
 
 
Min fantastiska kakburk som jag hittade för 100 kr på en loppis. Helt underbar är den. Och numera är den fylld till bredden med saffransskorpor och pepparkakor. Och jag vet. Jag skriver alldeles för sent men så är det när man har fullt upp. Imorgon är jag i alla fall ledig. Dags att handla julklappar då då! Puss!

Lucka 12: En bild på någon som du saknar

Den tolfte luckan i den fantastiska Emily Dahl-kalendern handlar om någon jag saknar. 
 
Jag saknar nog mina bröder faktiskt. Trots att vi är så sjukt olika. Vi har våra olika intressen och synsätt men ändå så hör vi ihop på något vis. VI kan bli sura på varann, irriterade som om man fortfarande vore sju. Men trots det har jag det senaste året kanske funnit ett nytt sätt att prata med var och en av dem. Har kanske insett att ingen av oss är perfekt. Vi är nog bara en bunt fånar som råkar vara släkt med varann. Tycker att bilden fångar oss exakt sådana vi är; lite knäppa sådär. 
 
 

Lucka 11: En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.

Jag vet, nu är jag lite efter igen. Men så är det när man jobbar en massa och har en del rep och dansövningar. Plus att det här ämnet är lite svårt. Hm? Mina framtidsdrömmar alltså? Kan ju inte bestämma mig för en såklart.
 
 
1. Här skulle jag vilja bo under någon period av mitt liv. New York. Staden som aldrig sover. VIll läsa musik, dansa swing, knata upp och ner på Manhattan, mysa i Williamsburg och bara njuta av att allt kan hända. 
 
 
 
2. Min lilla dröm att få skriva mera. Och kanske knäppa en bild eller två. Kanske kommer jag läsa till journalist, vem vet ;). I alla fall så vll jag börja plugga snart. Komma någonstans. 
 
 
3. Hit skulle jag vilja åka. Helst på en gång. 
 
 
4. Den här får symbolisera att jag vill hålla på med vintageklänningar och andra antika pinaler. Kanske ska jag öppna en egen liten butik någonstans och påta bland mina saker. Helst vill jag också ha en lägenhet som är min, bara min, där jag kan få pyssla med en massa saker och göra om så som jag vill ha det. 
 
 
 
Då vet ni. Det var mina drömmar det!
 

Rep, pyssel, en Anna och lite vintagemarknad.

Tänkte visa min senaste vecka i bilder, som vanligt då då via instagram. Heter elsalisalarson där också om man vill kika förbi.. 
 
Jag började förra veckan med att repa med dessa fantastiska pojkar! Konsert om snart bara en vecka. Återkommer om tid och plats!
 
Satte upp snöflingor i fönstret gjorda av spetsdukar och sockerlag. 
 
Det snöade en massa på onsdagen så jag blev ett litet snömonster. 
 
Bästaste Anna kom och vi åt lusssebullar och kollade på Ally McBeal. 
 
Sen blev vi bjudna på mer fika som sambo och lite vänner gjort. 
 
Hade polkagrisar på bordet men de tog slut ganska snabbt. 
 
Twilfit firade 90 år och hade underkläder i julgranen. 
 
På fredagen åt jag och Anna finlunch. 
 
På lördagen var det dags för Little vintage lover fair. 
 
Jag köpte en klänning. Såklart. Passar perfekt till jul. 
 
I söndags var jag på julmarknaden på Skansen med dessa fina brudar. 
 
Hittade en ekorre. 
 
Folk på julmarknaden. 
 
 
Det var min senaste vecka det. Nu ska jag nog ta tag i att öva litegrann innan jag drar till jobbet. 
 
 

Lucka tio: En bild på ditt favoritdjur

Ännu en lucka i Emily Dahl-kalendern. Dagens tema är favoritdjur och det blir en lätt match. 
 
Här är mina finaste missar Saga och Simson, som bor hos mor och far. Katt är i alla fall favoriten. Kommer alltid att vara. De har sin egen personlighet, kan komma och gå som de vill, lättskötta och sen får man ju en massa gos (på deras villkor såklart). Längtar hemhem till jul nu så jag kan få gosa litegrann. 
 
Det var lucka tio. Imorgon ska jag försöka mig på att visa en bild på mina framtidsdrömmar. Kan bli svårt. Får klura på den. Hej hej!! 
 
 

Lucka nio: En bild på ditt rum eller din lägenhet

Dags för lucka nio i den mysiga Emily Dahl-kalendern. Eftersom min kamera gick sönder för ett halvår sen och jag inte riktigt orkat ta några bra bilder på min lägenhet sen jag flyttade så är det lite sparsmakat med bilder. Men några korniga bilder från mobilen lyckades jag skrapa fram. 
 
Min sänghörna där jag har jätteblommor, en bild på mig som bebis, en fin bild jag fått av mamma och så alla fotografierna. 
 
I ett annat hörn har jag bilder på min mamma som barn och min absoluta favoritlampa!
 
Pianot som står längs en vägg är bombat med en massa gamla fotografier av släkten och så lite tavlor på väggen. 
 
Hittade visst en annan klarare bild. Mammas brudkista står under tavlorna av henne och sen min älskade soffa, lampan och farfars fiol!
 
Här är min soffa är bordet som hittades i boden hemma hos mor och far. 
 
Här är smyckehörnan med min poster från Damernas Värld,linneskåpet med alla favoritklänningar och så alla roliga grejer att ha i håret. 
 
 
Det var mitt rum det. Imorgon ska jag visa en bild på mitt favoritdjur. Nu ska jag i alla fall sova efter en intensiv helg. Hej hopp!

Lucka åtta: En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv

Åhåhå. Den här är lite klurig också. Det finns många många bra kvällar tror jag minsann. Men måste nog säga med dessa bilder att denna kväll var en av de bästa: 
 
 
 
 
Oslo, februari 2010. Ja där har vi det igen. Men den kvällen var banne mig bra! En bloggpose och en drink på friday's gör hela kvällen till succé. Snökaos och två galna tjejer i högklackat. Ett mysigt uteställe och några snygga norrmän. Kan det bli bättre än så?

Little vintage lover fair.

Har skrivit det förut men nu är dagen här. Vi ses väl där? Jag kommer traska runt med några vänner från cirkus elva och en bit framåt. Kan bli kul! Kom!
 

Lucka sju: En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut

Lucka sju i den eminenta Emily Dahl-kalendern är också en svår nöt att knäcka. Hm? Hur vill man se ut egentligen? 
 
Jag vet att jag redan har en liknande bild uppe i kalendern men det är nog ungefär såhär jag vill se ut. Pincurlsen på plats, perfekta lockar, eye-liner och läppstift, en vacker vintage-klänning och så ett par snygga skor. Tänk om man fick vara så fin jämt! (iochförsig så försöker jag ju, men men..). Tror minsann att jag ska ta på mig den här klänningen idag. Det blir väl bra? 
 
 

Lucka sex: En bild på någon du älskar

Jag tycker att den här är lite svår faktiskt. Men det kanske beror på att jag jobbat en del med ordet älska det senaste året. Tycker inte alltid att det är så lätt att säga, jag är inte så van vid det direkt. Tror att det känns lite läskigt liksom. Har heller inget förhållande just nu vilket skulle göra det lite enklare. Men det är sådan jag är, jag tycker det är svårt. Och då får det vara så. Skulle det vara knäppt om jag sa att jag älskar djur, framförallt katter? Skulle det vara konstigt om jag sa att jag älskar mig själv, eller åtminstone jobbar på det? Mina vänner betyder otroligt mycket, ska jag säga att jag älskar dem? Jag vet inte riktigt. Min familj, de älskar jag ju, trots att vi är så himla olika och fast vi nästan aldrig säger det till varandra. Det kan ju bli lite konstig stämning då. Det kanske bara är som vi är som personer. Ingen av oss kanske har lätt för att säga det, vi kanske visar det på våra egna sätt och vis istället. Men mamma, hon är bra på att säga det till oss barn. Så då kanske det är henne jag ska visa på bild, för en bild säger ju mer än tusen ord. 
 
Fina mamma som alltid ställer upp och försöker förstå trots att jag är som en trotsig femåring ibland. Som har varit bullmamma, hemmamamma, fixarmamma, peppmamma, körledarmamma, köra-mig-till-skolanmamma och allt det där. Som säger, nejdu du, elsa lisa larson, nu får vi allt sätta fart! Som sätter över pengar när det krisar på kontot. Som åker hela vägen till Stockholm för att lämna en banjolele. Hon är ganska bra faktiskt! 
 
 
(Och lite kompensation för att jag drömde att hon dog i en flodvåg inatt. Förlåt!!)
 

Lucka fem: En bild på dig som togs i somras

 Jag letade febrilt bland mina sommarbilder men eftersom min kamera gick sönder när jag var i New York så tog jag inte så många i somras. Men så tänkte jag, varför inte ta en bild från New York? Det var ju typ sommar där när jag var där i maj/juni. Det måste väl räknas? 
 
Här är jag i Central Park och njuter av värmen och ledigheten. Jag och bästaste Emelie tog en dag till att göra ingenting, vi tittade på folk, läste och åt en jättegod picknick. Nästan den bästa dagen på hela resan. 
 
 

en bra sak.

Har inte hunnit uppdatera lucka fem än men den får vänta ett litet dag för jag har bästa Anna här på besök. Nu gör vi stan osäker. 
 

Lucka fyra: En bild på någon du beundrar

 Jag tycker det är så svårt att bestämma vem man skulle ta. Men någon jag beundrar är nog min mormor Svea. 
 
 
Hon är så fantastiskt stark och levt igenom många svårigheter. Blev lämnad av sin mamma för att växa upp med fostermamma, bli gravid vid sjutton år och vara ensam med två barn när morfar var i Norge under andra världskriget. Hon har sett hela samhället förändras och har över tjugo barnbarnsbarn. Hon har varit den starka kvinnan genom allt. Moder Svea, 88 år. 
 
 

lite jobb, lite snö och en del frukostar

Lite instagramuppdatering från den senaste veckan. Heter elsalisalarson där också ifall man vill följa. 
 
Jag och min kollega gjorde fönstret på jobbet. Notera att en av dockorna är armlös. Det finns sådana kunder också (eller så är dockorna dumma och går sönder). 
 
Snön kom till Solna. 
 
Jag matchade vinröd halsduk och basker i vinterkylan. 
 
Åt frukost med sambon innan jag la mig ner för att sova middag ;). 
 
Ritade hjärtan på bilar i snön. 
 
Gick på ensambio. Lyx!
 
Var på hotell Birger Jarl och hittade en fin julgran med handskar och rosetter på. 
 
Det blev första advent. 
 
Och så en liten sväng förbi julmarknaden i Gamla Stan. 
 
 
Det var min senaste vecka. Vad har ni gjort? 

Lucka tre: En bild på din bästa vän

Dags för lucka tre i Emily Dahl's julkalender. Temat för dagen är en bild på din bästa vän. Det är ju alltid svårt det där att definera vänskap. Vem är egentligen närmast? Det går så mycket i perioder och beroende på vart man bor och var man är i livet. VIll liksom lägga upp en bild på alla som betyder något men det skulle bli ett väldigt långt inlägg då. 
 
En person som känner mig nästan utan och innan och är en av de få som verkligen kan säga till mig på skarpen, en motpol att bolla mot, någon att dela både glädjen och sorgen med är ju ändå min Anna. Vi kan vara totala motsatser, bli arga på varann men vi kan också vara de som är oövervinnliga, skrattar ikapp och sitter och kollar på någon serie med katten emellan oss. Vi sjunger "I know him so well" i pyjamas med hårborstar som mikrofoner, säger knäppa saker och pratar säkert en gång per dag. Bara för att se hur det är eller berätta något som hänt. Min Anna. 
 
 
 

Lucka två: En bild på dig hemma

Så är det då andra december och dags för lucka två i Emily Dahl's kalender. 
 
Hemma hos mig i min nuvarande lägenhet. Man ser min älskade lampa, den fantstiska soffan som mamma och en annan tant Elsa har klätt om, mammas brudkista som hon fick när hon fyllde 20 och så lite annat krafs. 
 
 

Lucka ett: En bild på dig som du själv tycker om

Första december. Ja det är fortfarande det. Detta är första delen i Emily Dahl's julkalender. Och jag sitter och försöker bestämma vilken bild jag ska ta in i det sista. Kan inte välja. Så. Det blir två. Förlåt. 
 
Bild ett:
Jag älskar glädjen i den här bilden. Det var en sådan befrielse att få stå utanför operahuset i Oslo och bara leka loss och fåna sig framför kameran. Bakom kameran står min bästa vän Anna och jag hälsar på henne. Eller jag flyr till henne på mitt sportlov 2010 för att komma bort litegrann. Och det är nog den galnaste veckan på länge där. Vi är oövervinnliga. Det var nästan då det verkligen började. Vår knäppa relation. Så, den här bilden får representera det nya som började och hur knäpp jag kan vara ibland. Dansa och se ut som en gnagare, skämta, le och va uppe hela natten för att gnata runt i klackar i snön och flörta på norrmän. Hihi. 
 
 
BIld två: 
Den här bilden symboliserar friheten, sommaren och vännerna. Midsommar i ett torp bland vänner och med en flaska vin och massor med jordgubbar. Vi hittar en fågel och jag döper den till Birgitte fast ingen annan vill att den ska heta så. I ett sällskap där man får va som man är. Inga konstigheter. Trots att man är lite knäpp ibland så är alla välkomna. Och jag kan bara le, andas och njuta. Jag är hemma. 
 
 
Lite om mig. 
 
 

Adventskalender.

Jag blev så peppad när jag gick in på Emily Dahls blogg och fick se att hon lagt upp en utmaning som en julkalender i bilder. En lucka för varje dag. En bild för varje dag. Varför inte tänkte jag. Om man vill vara med är det bara att kopiera listan och köra. Glöm bara inte att länka tillbaka till Emily. Här kommer Emily Dahl-kalendern
 
 
1. En bild på dig som du själv tycker om.
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på din önskelista i år.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
24. En bild från en tidigare julafton.

RSS 2.0