Pictures I like.

Lite favoritbilder när kameran fortfarande inte fungerar så New York får vänta.


Vad som händer i New York, stannar i New York.

Nu är jag hemma igen! Vill så gärna dela med mig av mina upplevelser och visa bilder. Men ett: min kamera gick sönder näst sista dagen så jag vet inte om jag kan få ut mina bilder :( och två: mitt internet vill inte med mig så jag kan inte heller ladda upp mina instagram-bilder. De kommer snart, jag lovar!


Så, vad som händer när man kommer hem från en fantastisk resa är att man känner sig helt tom. Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Hur gör man? Är det det här som kallas vardag? Har helt enkelt varit lite loj i veckan och inte riktigt hittat rytmen igen. Plus att om två dagar så flyttar jag. Från Bromma till underbara Näckrosen. Men tyvärr gör det mig inte heller pepp så jag har helt enkelt bara skippat allt och kollat på Beatles-dokumentärer istället. Det har varit skönt att få strunta i allt för ett tag. Men nu måste här packas. Mamma kommer imorgon och på söndag går flyttlasset. 

En fredagkväll, kanske som alla andra för er. Men jag, jag ska försöka packa ner mitt liv i lådor. Önska mig lycka till!