Lucka 18: Berätta om en ikonisk/historisk person som inspirerar dig.

 
 
 
Lucka arton i julkalendern av EmilyBerätta om en ikonisk/historisk person som inspirerar dig.
 
 
 
En är ju helt klart Coco Chanel. Hon som skapade en egen stil och fick alla att följa henne. Hon som slopade korsetten och sa att vi ska ha det bekvämt i det vi har på oss. Hon som led men också nådde sina drömmar. En fantastisk kvinna som fick andra kvinnor att slå sig fria. Heja Coco!
 
 
En annan är som jag nämnde i förra inlägget, Audrey Hepburn. Denna magiska stilikon som har varit en förebild för många genom tiden. Hon var smart och verkade helt klart vara en vettig person. Sen hade hon ju himla snygg stil som fick många att hajja till. Efter att ha avslutat sin skådespelarkarriär blev hon UNICEF-ambassadör och reste runt och hjälpte krisdrabbade barn. 
 
Det fick bli dessa stilikoner idag. Finns självklart flera att inspireras av men nu orkar jag inte mer för idag utan tänker sova och bli frisk. Bilderna är tagna från min Pinterest
 
 

Nästa:

19. Berätta om ett foto som berör dig.

 

Sedan:

20. Berätta om din student.

21. Berätta om vad ‘mode’ betyder för dig.

 

 

Translation: Part eighteen in the Christmas calendar by Emily. An iconic/historic figure who inspires you. I have two. It's two style icons today, Coco Chanel and Audrey Hepburn.

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0