Nu flyttar jag →

 
 
 
Nu är det äntligen dags att flytta från blogg.se. Följ med på resan till elsalisalarson.se. Det blir skoj! Puss

Monthly Makers 2017

 
 
 
För ett kreativt 2017 – tillsammans!
 
Monthly Makers är en utmaning för dig som vill komma igång med eller utveckla din kreativitet. Under 2017 lanserar vi tolv gemensamma månadsteman för dig att inspireras av, utmanas och skapa utifrån. Därför att det kan underlätta med ett inspirationsord att utgå ifrån, det är roligare att skapa i grupp och det är utvecklande att visa upp och ta del av andras alster och tankar. Du är med på de teman, förutsättningar och i den utsträckning du vill.
 
I år välkomnar vi fyra härliga kreatörer till värdgruppen. Nämligen Emilia, Fredrika, Johanna och Julia. Vi tar även avsked av Anna María, Annica, Beata och Sandra och tackar dem för året som gått.
 
Nytt för 2017 är även tidigarelagt temasläpp med ännu mer tid för skapande – redan idag hittar du januaris tema hos Jessica
 
Så här går det till:
 
 
 
✎ 12 bloggar, 12 månader, 12 teman. Vi är värdar för ett var.
 
✎ Den 5:e släpper månadens värd vårt gemensamma tema.
 
✎ Du skapar något inspirerat av det och postar det i sociala medier (blogg, Instagram eller liknande). Du är fri att tolka temat hur du vill. Våra enda regler är att ditt bidrag ska vara gjort av dig själv, skapat samma månad som temat är aktuellt och att du skriver att du deltar i Monthly Makers utmaning.
 
✎ Länka till värden (@MonthlyMakers på Instagram) och tagga gärna #monthlymakers.
 
✎ Den 20:e presenterar månadsvärden sitt eget bidrag och börjar samla in era i kommentarsfältet.
 
✎ Du kommenterar värdbidraget med en länk till ditt eget senast den 28:e.
 
✎ Den sista dagen i månaden sammanställer värden allt vi skapat tillsammans.
 
 
Följ oss på Facebook för att enkelt hänga med i tema- och värdskiften, få information om nyheter och event, samt ta del av ännu mer kreativ inspiration! Vi finns också på Instagram, Pinterest, webben och i inspirationsgruppen We Are Monthly Makers.
 
Vi som driver Monthly Makers 2017 är Alicia, Beatrice, Elsa, Emilia, Fredrika, Jessica, Johanna, Julia, Mikaela, Ruth, Stina och Wilda. Inspireras, skapa och utvecklas med oss under hela året!
 
△▽
 
Under 2016 skapade vi på teman som leksaker, våren, växter och miniatyr. Här kommer några av mina favoritskapelser från året som gått:
 
monthlytra6
 
monthlyminiatyr9
 
monthlyflower_elsalisa12
 
monthlyvaxter10
 
Monthly Makers Leksaker ElsaLisa Larson_13
 
 
Puss!
 
 
 
Translation: A new year with Monthly Makers. Come and create with us!

Nytt år med nya möjligheter osv

 
elsanytt3
 
elsanytt2
 
 
Det är nytt år och jag önskar att 2017 ska bli mitt år. Jag har mycket planer men är sjukt dålig på att fullfölja. Så 2017 ska bli det året jag gör det. Som ni kanske märkt har min blogg igen blivit elsalisalarson.blogg.se, detta för att jag precis i denna stund försöker att fixa min alldeles egna ställe. Så jag hoppas att ni vill följa med på den resan. Det är annars mycket spännande som händer i år och jag ser fram emot det. Bara imorgon kommer en spännande grej att annonseras och det kommer fler annonseringar vad det lider. Det känns riktigt spännande med det nya året! 
 
Puss!