Monthly Makers: Magi!

 
 
I denna månads Monthly Makers har jag gjort lite olika projekt. Temat är magi och det var ju ett himla roligt tema alltså. Bästa <3. Jag började i alla fall månaden med att göra en tavla. 
 
magi2
 
magi3
 
Såklart är det Harry Potter som står för inspirationen. Tänkte att det var längesen jag broderade så jag svängde ihop ett mönster och broderade på ett papper med gamla brev på. Sen skrev jag dit always. Blev lite missnöjd med A:et men det får va. En liten hjort blev det i alla fall.
 
Nästa projekt fastnade jag verkligen i och kunde inte sluta. Jag hittade silvertråd hemma och började pilla. Så kul! Det blev smycken i massor:
 
magi4
 
magi14
 
Gjorde en HP-inspirerad ringserie med ordet always. Såklart att en ring fick vara Deathly Hallows.  
 
 
magi6
 
magi15
 
Bytte tema helt och det blev Totoro i miniatyr. 
 
 
magi7
 
magi8
 
magi9
 
magi13
 
Mer HP då glasögon och blixtärr blev en ring och Deathly Hallows en annan. Det är två av mina storfavoriter. Har på mig Deathly Hallows varje dag numera.
 
 
magi11
 
magi16
 
Och självklart kunde jag ju inte låta bli att göra en ring som en enhörning. För om en kan välja att vara en enhörning då väljer en det. Den sitter också på ett av mina fingrar dagligen. Love it!
 
 
magi17
 
Alla ringar samlade. Och nej, jag slutade inte där. Har gjort flera av varje så har ni vägarna förbi Vintagebloppisen så finns chans att köpa med sig mina alster hem. Men är det slut här, tänker ni? Nix pix, säger jag. Jag pysslade vidare. 
 
magi18
 
magi19
 
Fortsatte enhörnings och HP-temat och gjorde halsband i samma tråd. Hittade lite gamla kedjor att haka fast dem i och voilà: det blev två halsband till samlingen.
 
Började alltså lite smått med en tavla men gick sedan bananas på silvertråden. Så skoj! Hoppas ni tyckte att det var roligt att se. Är så spänd på att se vad alla andra har skapat. Som ni vet ska bidraget länkas hos Jessica denna månad. 
 
Och vi som håller på med detta spektakel är: MikaelaInspirami Jess KarlssonJessica AndersdotterHerbariumetAnna MariaAlicia Sivertatiliohej reginaBeataEmelie och så lilla jag!
 
 
Tjing!
 
 
 
Translation: This months creation in Monthly Makers on the theme magic. Made som Harry Potter inspirated things, and unicorns, and Totoro.

Kommentarer
Postat av: Silje

Så mye fint du har fått laget :) Liker spesielt godt det øverste prosjektet med både broderi, papir og nydelig håndskrift! Helt nydelig :)

2015-05-25 @ 23:07:01
URL: http://siljehusmor.blogspot.no
Postat av: Anna María

WOW vad många grejer du hunnit göra. Så kul med alla olika ringar. Fint!

2015-05-25 @ 23:35:16
URL: http://annamarialarsson.se/blogg
Postat av: beata

duktiga du alltså

2015-05-26 @ 08:31:26
URL: http://radarmagazine.se/beata/
Postat av: Alicia

Alltså Elsa du är härmed min idol. Du har gjort exaaakt vad jag önskar att jag haft inspiration och tid till den här månaden - bara djupdykt i temat och förlorat dig i skapandet. Det ser ut som att du har haft så himla himla roligt och jag är både förhäxad och avundsjuk av resultatet.
Förutom så himla härliga och fyndiga alster tycker jag du gjort dem väldigt estetiskt snygga. Det är ju rätt svårt att böja ståltråd så det blir mjukt och slingrigt men fortfarande tydligt vad det står. Jag älskar den långa böjen över "unicorn"-halsbandet och hur du fick med ärret över glasögonen.
Helt överinspirerad är jag efter detta!

2015-05-26 @ 09:42:03
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/
Postat av: Jess

Alltså! <3 Blir helt mållös, vill ha prick alla ringar och halsband, men främst de med always för ahh, så fina!

2015-05-26 @ 20:42:27
URL: http://jesskarlsson.blogg.se
Postat av: Borgmästaren

Wow! Du gick verkligen loss på temat. Inspirationen flödade förstår jag. Ringarna är verkligen fina och de kan ju varieras i det oändliga, något som jag märker att du håller på att utforska. Gillar också bakgrunden på tavlan du gjorde!

Postat av: Lisen

Åh så fint!!! Har velat ha en en sådan där ring med glasögon och ärr så länge!!!

2015-05-27 @ 19:32:36
URL: http://absolutlisen.se
Postat av: Stina - Tillvaron.se

Men wow vad du gått lös på temat, jag älskar´t! Fantastiska halsband och enhörningsringen alltså <3

2015-05-28 @ 09:13:53
URL: http://tillvaron.se/stina
Postat av: Vajb

asså! wow! så mycket fint! :)

2015-05-28 @ 19:58:41
URL: http://vajb.blogg.se
Postat av: Mikaela

Gah, måste ha glömt att kommentera här men jag ÄÄÄÄÄLSKAR detta! Smyckena är så otroligt vackra och det är så fantastiskt att du gjort så många olika magiska varianter som alla är så vackra!
Tavlan är också underbar, men smyckena är något alldeles extra!

2015-05-29 @ 11:15:35
URL: http://bympv.blogg.se/
Postat av: Matilda

Men asså wow! Du är så himla duktig! Älskar tavlan, så så så så fin, jag ska nog försöka pyssla ihop något liknande. & ringarna & halsbanden, jag gjorde blommor av ståltråd & höll på att bli galen, det där ser lite mer lätthanterat ut. Det blir nog att köpa lite silvertråd.

2015-06-03 @ 11:37:08
URL: http://emmamatildahoglund.blogg.se
Postat av: Alicia

Okej jag vill jättegärna ha din Alwaystavla med också (och säkert fler grejer hehe) så kan du skicka andra bilden ifrån detta inlägg också vore det guld!!!

2015-10-29 @ 19:30:48
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0